skip to Main Content

Redo för nytt jobb?

Nu söker vi efter nya talanger till vårt team här i Karlshamn. Vi letar efter en applikationsutvecklare för OS X, en innesäljare till vår kundsupport och någon som skall ta över min nuvarande roll som Online Marketing Coordinator.

Jag tänkte passa på att prata lite om den roll jag nu skall lämna, kanske är det just du som skall ta över den inom en snar framtid? Jag tänkte i alla fall passa på att dela med mig av mina erfarenheter och tankar kring den här tjänsten. Vill du helst av allt bli vår nya utvecklare eller innesäljare? Då kan du läsa mer om de tjänsterna här » www.storegate.com/jobb

För snart ett år sedan tog jag mina första steg in på Storegates huvudkontor här i Karlshamn. Sedan dess har jag fått jobba med otroligt många spännande uppgifter och projekt. Kanske undrar du, varför jag nu lämnar den här tjänsten om den nu är ”så himla bra”? Ja, den historien började egentligen den dag jag blev upp över öronen förälskad i en man som jobbar som militär. Jag hade gärna stannat ett tag till i min roll här på Storegate, men kärleken är ju ändå störst av allt och det är också den som nu tar med mig till Linköping för nytt jobb och ny vardag.

Nog om mig, tjänsten som Online Marketing Coordinator är bred och utvecklas hela tiden, du kommer att ha massor att göra. Allt från att se till att den här bloggen fortfarande hålls levande, att tonaliteten på våra sociala kanaler stämmer överens med den varumärkesstrategi vi har och att vi har en övergripande kommunikationsplan som följer företagets utveckling. Du kommer att jobba med att segmentera vår befintliga kundgrupp och se till att kundgrupperna får skräddarsydd kommunikation som passar just dem. Kanske har du en utbildning inom marknadsföring, troligen har du flera års erfarenhet av liknande uppdrag eller så har du bara några få. Det viktigaste är nog ändå att du efter att ha läst det här fortfarande vill veta mer om den här tjänsten och att du tycker att den verkar vara en tjänst som passar just dig!

Förutom spännande arbetsuppgifter och projekt kommer du att få jobba på en arbetsplats med härliga kollegor och chefer som alla bidrar till att dina 40 h på jobbet blir något att se fram emot varje vecka.

Dessutom(!) får du skrivbord med havsutsikt och fika 09.30 varje morgon. Låter det fortfarande intressant? Har du några frågor eller funderingar kring den här tjänsten? Fråga mig! Jag ska göra mitt bästa för att svara på dem. (Kommentera här nedan eller maila mig på louise.abrahamsson@storegate.com)

Till sist vill jag bara ta tillfället i akt och tacka för min tid här på Storegate. En stor kram till alla er jag mött längs vägen. Tills vi ses igen, ha det super! ☺
/Louise