skip to Main Content

Mitt första blogginlägg!

Utanför fönstret faller kall snö, men inne på Storegates kontor är det varmt och skönt. Jag sitter vid min arbetsplats i starten på min andra vecka i min nya tjänst, jag kunde inte trivts bättre! Anders heter jag, och jag har precis börjat att jobba i supporten här på Storegate.
Vi på supporten har inte synts så mycket i den här bloggen, men det tänkte jag ändra på med det här inlägget! Tanken är att vi som jobbar i supporten kommer att uppdatera bloggen med inlägg som vi på supporten tror kan vara till nytta för dig som läsare. Har du någon fråga angående våra tjänster eller om du upplever något problem, så tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig!
Du hittar vår supportsida här: http://www.sosasupport.com/storegate

På supportsidan kan du leta efter vanligt ställda frågor i vår Kunskapsbank, och kanske hittar du ditt svar redan där. Annars kan du skicka in ett ärende till supportteamet (support@storegate.com), där någon av oss kommer svara på din fråga.
Jag ser fram emot min kommande tid här på Storegate, och att framförallt att få hjälpa er med alla de frågor ni har!

Ha det gott!
/Anders