skip to Main Content

Flera versioner säkrar dina filer

copy-97584_1280copy-97584_1280copy-97584_1280

 

Med versionshantering sparas flera versioner av samma fil vilket ger dig möjlighet att rädda/återställa tidigare sparade versioner av en fil. Smart om du själv eller något program skriver över filer. 

För att aktivera versionshantering loggar du in via hemsidan, klickar på ditt användarnamn uppe till höger och väljer ”Konto”. Gå till ”Inställningar” och under ”Versionshantering” väljer du hur många versioner du vill ha. Om du är underanvändare i ett Teamkonto behöver kontakta din administratör för aktivering. Beroende på om du är Företagskund eller Privatkund så har du olika alternativ för hur många versioner du kan spara.

Versionshantering

Läs gärna mer om funktionen i vår Kunskapsbank »